Back to All Events

Meditation in Bucharest


vimokkha_2019.png

Ne bucuram in 2019 de vizita lui Ajahn Vimokkha Metino, ocazie cu care organizam un Seminar Intensiv de Meditatie informat de weekend. Iata care sunt detaliile organizatorice ale evenimentului.

“Ajahn Vimokkha va prezenta o abordare pragmatica, usor de inteles, pentru experimentarea Naturii Mintii prin interiorizarea si aprofundarea practicii meditative Samatha – Vipassana.”

PROGRAMUL SEMINARULUI DE MEDITATIE
– 15 Iunie (sambata): orele 9 – 19.30
– 16 Iunie (duminica): orele 9 – 18.30

> Programul celor 2 zile va cuprinde sesiuni de meditatie (in sezut si in mers – sitting & walking meditation), precum si prelegeri Dhamma, fiind atinse in prelegeri diverse aspecte ale practicii meditative.
> Programul va contine si o pauza dedicata de pranz sau ceai.

LOCUL DE DESFASURARE
Mind Evolution Society, Strada Lunei nr. 5, Sector 2, Bucuresti. Sala Mansarda

Detalii organizatorice:
> Tinuta: recomandam o tinuta lejera sau un schimb de haine (exista spatii unde participantii se pot schimba).
> Pranzul in ambele zile de week-end: organizatorii nu vor asigura pranzul in vreun fel, fiecare dintre voi este responsabil pt. propriu pranz. Recomandam sa va aduceti de acasa o gustare sau orice considerati necesar pt. propria alimentatie. Vom lua impreuna masa in pauza dedicata de pranz

PENTRU DETALII SI INSCRIERI: adresa de email contact@dhamma.ro va sta la dispozitie. Numarul de locuri este limitat.

Participarea la seminar este gratuita.
Donatiile in schimb sunt bine-venite pentru acoperirea punctuala a cheltuielilor legate de organizarea acestui eveniment (chirie sala, promovare eveniment), cat si in general pentru sustinerea activitatilor Asociatiei Buddhiste Theravada Romania.